Produse PROCIV SRL pune la dispozitia producatorilor industriali o varietate de produse chimice, atent selectionate astfel incat sa corespunda cerintelor de calitate impuse de piata. Furnizorii nostri respecta cele mai inalte standarde de mediu si de calitate. Suntem atenti la directiile de dezvoltare din diverse ramuri indistriale si cautam sa oferim clientilor nostrii produse noi care sa satisfaca asteptarile pietei. Ne adresam cu produse urmatoarelor domenii industriale:

Textile

Textile

PROCIV SRL ofera o gama diversificata de produse auxiliare si coloranti pentru urmatoarele domenii ale industriei textile.

Pielarie

Pielarie

Pentru tratarea pieilor de orice provenienta sau a blanurilor PROCIV SRL ofera o gama diversificata de coloranti si produse auxiliare care confera moliciune, rezistenta si finisari superioare.

Mase plastice

Mase plastice

PROCIV SRL  comercializeaza pentru sectorul de mase plastice, o gama larga de produse: coloranti si aditivi pentru toate tipurile de procese de prelucrare: injectie, suflare, extrudare, etc.; produse pentru toate tipurile de polimeri: LDPE, HDPE, LLDPE, PP, ABS, PS, PC, PMMA, PA, PA6, PA 6.6+30% FS, PVC, ETA, PET, etc.; polimeri de baza.

Vopsele

Vopsele

Propunem pentru industria substantelor peliculogene o gama diversa de pigmenti si materiale de umplutura, lianti, adjuvanti si materiale decorative.

Materiale de constructii

Materiale de constructii

Punem la dispozitia fabricantilor de materiale de constructii, o gama variata de materii prime.

Protejarea mediului inconjurator a devenit una din preocuparile majore ale oricarui producator. Acesta, are obligatia legala si morala de a trata apele uzate rezultate din procesul tehnologic inainte de  reintroducerea lor in natura.

Pentru industria de celuloza si hartie PROCIV SRL ofera urmatoarele grupe de produse:

PROCIV SRL ofera urmatoarele grupe de produse care nu sunt restrictive: