PIGMENTI

Substante pulverulente albe, negre,sau colorate, insolubile in mediul de dispersie, pigmentii oferiti de PROCIV SRL se recomanda pentru scopuri decorative, de protejare a suprafetelor, pentru marirea rezistentei peliculelor sau scopuri speciale:

 

Pigmenti organici de uz general 

Oferim utilizatorilor pigmenti azoici, de ftalocianina, de chinacridona, de dioxazina, etc. Produsele, acoperind intreg spectrul de culori,  pot fi folosite la colorarea substantelor peliculogene pe baza de solventi sau apa. In functie de compozitia chimica si tratamentul de suprafata produsele pot fi utilizate la interior sau exterior.

Pigmenti anorganici de uz general 

Pigmentii anorganici oferiti  pot fi folositi la colorarea substantelor peliculogene pe baza de solventi sau apa la interior sau exterior. 

Punem la dispozitia utilizatorilor urmatoarele produse: albastru de fier, albastru ultramarin, oxid verde de crom, galben de crom, rosu molibden, ferite de zinc, oxizi de fier (galben, rosu, negru, maro).

Pigmenti sidefati 

Recomandate pentru efectul decorativ deosebit, aceste produse  se pot utiliza  in sisteme apoase si pe baza de solvent atat la interior cat si la exterior. Culorile variate ale pigmentilor de interferenta, alaturi de nuantele de argintiu si auriu ofera posibilitatea obtinerii unor efecte perlate variate. 

Pigmenti fosforescenti 

Avand capacitatea de a emite lumina dupa ce sursa de lumina a fost indepartata (in intuneric) pigmentii oferiti pot fi folositi pentru inscriptii la interior sau exterior, echipament pentru pompieri, echipamente militare, indicatoare rutiere.

Pigmenti fluorescenti 

 

Pigmentii oferiti, avand nuante tari, specifice, datorate abilitatii lor de a converti lumina ultravioleta in culoare, pot fi utilizati in produse (cerneluri, vopsele) pe baza de apa sau solventi de tarie medie.