Prezentare Prociv

PROCIV SRL este o companie distribuitoare de produse chimice pentru diverse domenii industriale infiintata in anul 1991.

 

Societatea isi desfasoara activitatea sub conducerea administratorului si a directorului general, fiind organizata in mai multe divizii:

     -Textile si pielarie 

     -Cauciuc si mase plastice

     -Vopsele si materiale de constructii

     -Tratarea apelor

     -Hartie

     -Detergenti, cosmetice, farma, agro.

Intreaga atentie este concentrata asupra clientilor si prin misiunea organizatiei noastre s-au stabilit criteriile care conduc activitatea noastra de zi cu zi.

Declaratia de misiune a firmei este aceea de a fi recunoscuti drept una dintre cele mai bune si complete companii in oferirea de produse pentru productia industriala.

Prioritatea noastra este calitatea produselor si seviciilor oferite. De aceea se face o selectie atenta a firmelor furnizoare astfel incat sa putem oferi clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate la cel mai bun raport pret/calitate.

Punem accent pe nivelul serviciilor oferite, astfel incat colaboratorii nostri sa le aprecieze valoarea si sa doreasca mentinerea relatiilor cu firma noastra.

Promptitudinea livrarilor constituie o necesitate a perioadei contemporane si de aceea asiguram stocuri de siguranta in depozitul propriu

Consideram clietii partenerii nostri si incercam sa stabilim cu acestia relatii de colaborare pentru a putea intelege, accepta si satisface pe deplin cerintele acestora, in continua schimbare in functie de cererea pietei.

Venim in intampinarea clientilor cu propuneri de produse noi pe care sa le dezvoltam impreuna.

Fiind distribuitor de produse chimice suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem fata de mediul inconjurator. In acest context urmarim ca impactul nociv potential asupra mediului sa fie minim posibil.

 

Credem ca valoarea unei firme este data de valoarea oamenilor ei; de aceea urmarim sa avem personal calificat care sa ofere suportul tehnic si comercial cerut de clienti.  Urmarim totodata ca  relatiile interumane sa se desfasoare intr-o atmosfera de calm si consideram ca o picatura de umor, care descreteste fruntile este strict necesara.