Textile PROCIV SRL ofera o gama diversificata de produse auxiliare si coloranti pentru urmatoarele domenii ale industriei textile.

Oferim produse cu un spectru larg de utilizare pentru toate tipurile de materii prime: lana, poliamida, poliester simplu sau texturat, fibre celulozice, fibre regenerate si amestecuri dintre acestea. Acesti agenti de filare confera totodata si un efect electrostatic materialului si reduc frictiunea fibra/metal.

Gama de produse oferite are aplicabilitate la firele naturale,firele sintetice sau amestecurile acestora.

In scopul pregatirii materialelor textile PROCIV SRL va ofera o diversitate de produse pentru: 

 

Pentru procesul de albire oxidativa sau reductiva va oferim agenti de spalare si udare cu stabilitate la alcalii, stabilizatori de apa oxigenata, antispumanti, anticutanti pentru toate fibrele, precum si enzime pentru descompunerea resturilor peroxidice.

Se stie ca metalele prezente in apa (ioni de calciu, magneziu, fier, cupru) pot avea influente negative asupra produsului final. Ca urmare, acestea trebuie sa fie eliminate in procesele de albire, vopsire, fierbere, spalare. Noi va oferim produse cu caracter anionic, stabile in mediu alcalin cu efect de dedurizare si sechestrare a ionilor.

Vopsirea materialelor textile, sub toate formele de prezentare: fibra, fire, tesaturi, tricoturi etc. si de diverse proveniente (naturale sau sintetice) implica alegerea de auxiliari care sa permita obtinerea de culori uniforme,  rezistente, care sa satisfaca cerintele clientilor.

 

Dupa vopsirea firelor, fibrelor, a tesaturilor sau a tricoturilor, acestea necesita tratamente superioare care sa le confere o plus-valoare comerciala.

Pentru imprimare pe orice suport textil va oferim o gama larga de: lianti pentru paste de imprimare, agenti de ingrosare, agenti de fixare , antispumanti, emolienti, pigmenti, paste pentru imprimare pigmentara, paste pentru efecte speciale de moda (imprimari in relief, broderie).

Nu se poate vorbi de "frumusete" daca nu avem culoare. Prin urmare va oferim coloranti pentru toate firele sau fibrele, sub orice forma s-ar prezenta acestea: fibra, fir, tesatura, tricot, ciorapi. 

 

Va propunem sa testati produsele noastre speciale.

 

Produsele contin amestecuri de polimeri cationici si agenti tensioactivi pentru conditionarea paslei si a tesaturii de sarma si reducerea mizeriei si a depozitelor provenite de la rasini si impuritati lipicioase.