Vopsele Propunem pentru industria substantelor peliculogene o gama diversa de pigmenti si materiale de umplutura, lianti, adjuvanti si materiale decorative.

Va propunem dispersanti acrilici  si pe baza de polifosfati, produse care asigura o  buna dispersare a pigmentilor si a materialelor de umplutura in vopselele emulsionate apoase. Produsele evita procesele de aglomerare si floculare din vopsele si garanteaza stabilitatea in timp a culorii.

Pentru a impiedica formarea spumei atat in procesul de fabricatie precum si la aplicarea vopselelor in dispersie apoasa, produsele oferite de PROCIV SRL sunt amestecuri sinergetice de:

 

Dezinfectantii sunt produse utilizate pentru  curatarea si dezinfectarea peretilor si a fatadelor cladirilor contaminate cu diverse tipuri de micro-organisme (bacterii, fungii si alge)

 

PROCIV SRL ofera agenti de hidrofobizare pentru vopsele de zidarie pe baza de apa sau pe baza de solventi.

Umectantii oferiti de PROCIV SRL se recomanda pentru: 

 

Va propunem o modalitate de imbunatatire a gradului de alb al vopselei prin utilizarea unor produse speciale, capabile sa transforme razele UV intr-un spectru vizibil ochiului uman. Acestea dau vopselei o culoare alba, comparabila cu cea obtinuta cu un pigment alb (dioxid de titan) de foarta buna calitate.

PROCIV SRL ofera sortimente de alcool polivinilic cu diverse grade de polimerizare si hidroliza sub forma granulata sau pulbere.

 

Prociv SRL ofera o sortimentatie diversa de produse biocide care acopera cerintele de conservare a produselor pe baza de apa cum ar fi vopsele, adezivi, emulsii polimerice, agenti de etansare, etc.

 

PROCIV SRL comercializeaza ceruri pentru imbunatatirea calitatii peliculelor de vopsele cu continut ridicat de solide in ceea ce priveste capacitatea de etalare la aplicare, hidrofobicitate si timp de lucrabilitate.

Substante colorate solubile in lianti si solventi, colorantii oferiti se recomanda cu precadere la colorarea lacurilor.

 

Folositi in trecut doar la ornamente, in mase plastice sau pe suport textil, glitterii sunt in prezent utilizati si in vopsele in scopuri decorative la pardoseli, fatade sau reclame.

 

Materialele de umplutura pe langa faptul ca permit ieftinirea produselor, contribuie la formarea vascozitatii, a proprietatilor de aplicare a vopselei, precum si la imbunatatirea comportarii peliculelor in timpul exploatarii.

 

Vascozitatea vopselelor in dispersie apoasa este un parametru important care influenteaza stabilitatea in timp a vopselei in ambalaj, comportarea la aplicare, grosimea peliculei. 

Usurand procesul de colorare a diverselor tipuri de lacuri si vopsele, si permitand obtinerea rapida a unei anumite culori, pastele de colorare s-au impus in industria produselor peliculogene.

 

Substante pulverulente albe, negre,sau colorate, insolubile in mediul de dispersie, pigmentii oferiti de PROCIV SRL se recomanda pentru scopuri decorative, de protejare a suprafetelor, pentru marirea rezistentei peliculelor sau scopuri speciale:

 

Sub acest generic  PROCIV SRL ofera clientilor sai produse cu efecte decorative speciale si emailuri acrilice in dispersii apoase:

 

PROCIV SRL comercializeaza pentru sectorul de lacuri si vopsele lianti pentru sisteme apoase (dispersii apoase de homopolimeri sau copolimeri cu strucuri dintre cele mai diverse).

 

PROCIV SRL comercializeaza pentru sectorul de lacuri si vopsele MASINI DE COLORAT MANUALEMIXEREPASTE DE COLORARE PENTRU SISTEME TINTOMETRICE