Tratarea apelor uzate

Protejarea mediului inconjurator a devenit una din preocuparile majore ale oricarui producator. Acesta, are obligatia legala si morala de a trata apele uzate rezultate din procesul tehnologic inainte de  reintroducerea lor in natura.

Pentru  imbunatatirea calitatii apelor uzate societatea noastra va propune urmatoarele produse:

Agenti de coagulare 

Coagulantii propusi - polimeri cu structuri, incarcari electrice si mase moleculare diferite - au fata de coagulantii anorganici avantajul ca sunt eficace la concentratii mai mici, iar flocoanele formate sunt mai rezistente la fortele de forfecare ce apar prin agitare. De asemenea nu sunt sensibili la variatiile de pH.

Agenti de floculare 

Floculantii oferiti au structuri polimerice cu mase moleculare mari si se  folosesc fie independent, fie in asociere cu coagulanti, usurand procesul de sedimentare si determinand formarea unor flocoane mari, care se depun cu usurinta. Sunt sub forma solida sau lichida si au caracter anionic, cationic sau neionic.

Antispumanti 

Gama de antispumanti si produse de dezaerare oferita contine amestecuri sinergetice de uleiuri minerale, emulgatori si substante solide hidrofobe sau polisiloxani cu polieteri hidrofilici, produse special formulate pentru a evita formarea si dezvoltarea spumei.

Biocide 

Oferim produse cu spectru biocid larg, cu efect de control al dezvoltarii bacteriilor, algelor si fungiilor.       

Carbune activ 

La cerere comercializam diverse sortimente de carbune activ extrudat, granulat sau pulbere pentru adsorbtia diversilor agenti poluanti.

Agenti anticrusta 

Produse cu rol de dispersie care evita incrustarea sarurilor

Echipamente 

Echipament automat pentru diluare si preparare continua a solutiilor de floculanti.

Echipamente de laborator (agitatoare, termostate, camere de incubatie)